CNSYS блог

Turn data chaos into value
Събития

Turn data chaos into value – събитие, организирано от HPE operated by Selectium

На 12.10.2022, в Гранд Хотел Милениум София под надслов  Turn data chaos into value се проведе C-Level Management събитие, организирано от HPE operated by Selectium с подкрепата на водещи български компании. СИЕНСИС АД взе участие като партньор в това визионерско IT събитие, посветено на предизвикателствата, пред които е изправен бизнесът при работа с големи обеми данни и начините за преодоляването им.

Свидетели сме на безпрецедентно увеличение на обемите от данни в световен мащаб и тези данни не се анализират и използват в пълната им ефективност. Съхранявани и управлявани по традиционния начин данните не водят до създаване на максимална стойност за организациите, които ги притежават.

В серия от дискусионни панели и презентации форумът потърси отговор на превърналия се в най-важен въпрос през последните няколко години – Работят ли Вашите данните за вас?

Бяха представени нови решения и подходи за подобряване на гъвкавостта и ефективността на всеки бизнес, чрез отключване на пълния потенциал на притежаваните данни.