CNSYS блог

Събития

СИЕНСИС взе участие в IBM Executive Summit 2024

Фокус на събитието, което се проведе на 15.05. т.г.,  беше динамичната и постоянно променяща се технологична корпоративна среда и в частност Изкуственият Интелект (AI).  По време на откриващата сесия Hans Dekkers, GM & Technology GM, IBM Northern, Central & Eastern Europe, запозна участниците с иновативния подход на IBM и как посредством ИИ (AI) и Автоматизацията на процеси (Process Automation) организацията наблюдава положителни промени и оптимизирa ангажираността и продуктивността на своите служители.

Специален гост беше Kevin Farrar, Head of Sport Partnerships, IBM UK, който сподели някои впечатляващи истории от Wimbledon, тенисът отвъд спортната игра, както и интересни подробности относно Gen AI (Генеративния ИИ).

В последващите панели взеха участие лидери от водещи български ИТ компании, партньори от екосистемата на IBM, като всеки от тях сподели как новите технологии, свързани с ИИ (AI) и Автоматизацията на процеси (Process Automation), влияят на бизнеса им и в какви аспекти виждат потенциал за развитие.