Корпоративни мрежови решения

Корпоративните мрежи са критична част от IT стратегията на всяка организация. Все повече и повече бизнес успехът на компаниите ще зависи от модерната и гъвкава архитектура на корпоративните мрежови ресурси и начина на обмен на данни с потребители и партньори.

Ние сме български системен интегратор с над 25 години опит в проектиране, доставка, внедряване и поддръжка на корпоративни мрежови решения от висок и среден клас. Нашата технологична експертиза ще подпомогне избора и внедряването на оптималната за вашите организационни и бизнес нужди мрежова инфраструктура.

 • Широк спектър от корпоративни мрежови технологии

  Проектираме и внедряваме бизнес-критични мрежови решения, решения за съвместна работа, решения за мрежова сигурност и безжични мрежови решения за корпоративни клиенти и големи организации в България.

 • Директно партньорство със световните лидери

  Партнираме с водещите световни производители, споделяйки обща стратегическа визия за мрежата като средство за опростяване на управлението, подобряване на производителността, оптимизация на разходите и осигуряване на по-добра колаборация и мобилност на работната сила.

 • Доказан екип от специалисти

  Разполагаме с обучен и опитен екип от сертифицирани инженери и консултанти. Нашата цел е да предоставяме високо-квалифицирани и сертифицирани от производителите услуги през целия технологичен живот на предлаганите решения: от проектирането и дизайна през инсталацията и пускане в експлоатация до текущата сервизна поддръжка и съпортни консултации.

МРЕЖОВИТЕ РЕШЕНИЯ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ CNSYS

включват
 • Безжични мрежови решения

  На място при вас или в облака можем заедно да планираме, доставим и настроим управлението на потребители, устройства, приложения и свързаната с тях безжична инфраструктура.

 • Корпоративни мрежи

  Всеки бизнес има цел и начин на работа и се нуждае от свободата да се променя. Маршрутизацията и комутацията са основни за всяка мрежа, а добрият дизайн на мрежата, който ви гарантираме, е от ключово значение за оптимизиране на производителността и трафика.

 • Решения за мрежовата сигурност

  Предизвикателствата на кибер атаките и опитите за неоторизан достъп, чиито модел се изменя постоянно, могат да бъдат посрещнати с мрежови решения, с които ще избегнете възникващи заплахи и ще гарантирате бърза реакция при нарушенията на сигурността.

 • Решения за съвместна  работа

  Те се базират на гласови и видео комуникации, изградени в облака или на място при клиента, и помагат на служителите да общуват по-лесно и по-ползотворно. Интеграцията и споделянето на ресурси имат силата да подобрят стила на работа и да улеснят ежедневието ни.

 • Решения за Дейта център

  Данните са стратегически актив в свят, който изисква по-добра интеграция между хората, информацията и идеите. Ние проектираме и инсталираме мрежи, които трансформират, оптимизират и защитават вашия център за данни, намаляват разходите, осигуряват висока наличност и подобряват производителността на приложенията.

 • Облачни услуги

  Разполагаме със собствена модерна платформа за предоставяне на облачни услуги от корпоративен клас, която предлага възможност за динамично управление на ресурсите в зависимост от конкретните нужди на различните типове клиенти.

За корпоративните мрежови решения

Партнираме с глобалните брандове

CNSYS е предпочитан партньор на световните лидери в бранша.

HP
cysco_gold_partner

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.