CNSYS блог

HP ScanJet Pro 3000 s4
Нови продукти за домашни потребители

Модерен, малък и елегантен дизайн, бързо сканиране и надеждни резултати – HP ScanJet Pro 3000 s4

HP ScanJet Pro 3000 s4 е бърз, достъпен и създаден да се справи с всичко, от простите цветни задачи до най-сложните работни процеси.
С HP ScanJet Pro 3000 s4 документен скенер с функция за автоматично подаване на листове, ще можете бързо и надеждно да цифровизирате големи проекти.

С какво се отличава HP ScanJet Pro 3000 s4 ?

 • Модерен, малък и елегантен дизайн, бързо сканиране и надеждни резултати
  Скоростта му на сканиране е до 40 стр./мин. и до 80 изобр./мин с едновременното двустранно сканиране. Оборудван с автоматично листо подаващо устройство с капацитет 50 страници (ADF) за бързо сканиране без надзор.
  Не е необходимо да чакате скенера да загрее – сканирането започва веднага.

 • С HP ScanJet Pro 3000 s4 оптимизирате сканирането с едно докосване
  С едно докосване можете да опростите рутинната работа, като създадете персонализирани настройки с повтарящи се задания за периодичните задачи. Сканирайте изображенията директно в приложения с пълна функционалност (TWAIN и ISIS®). Използвайки вградената OCR функция, лесно ще превръщате сканираните документи в редактируем текст, PDF файлове с възможност за търсене и пр.
  А благодарение на софтуера HP Scan лесно и бързо ще можете да споделяте или архивирате сканираните документи директно в популярните облачни решения.

 • Професионално записване и организация на документи

Използвайки богатият на функции софтуер, HP Scan, можете да създавате профили за сканиране на често срещаните типове документи, да произвеждате ясни и четливи сканирания с резолюция до 1200 dpi, които да изпращате до множество различни местоназначения.

За бързо и надеждно сканиране на всички важни документи, поръчайте HP ScanJet Pro 3000 s4 на https://bit.ly/3iRkKr4 и се възползвайте от:

 • Лесна поръчка
 • Безплатна и бърза доставка.
 • Оторизирани сервизи в 8 града на България
 • Сертифицирани сервизни специалисти.
 • Гарантирано квалифицирано, качествено и бързо сервизно обслужване през и след гаранционния срок.