Решения за управление на корпоративния печат

В днешните динамични условия екипът ни ще ви помогне да внедрите корпоративни решения за управления на печата, които помагат по-прецизно да оцените бъдещите разходи за отпечатване на документи и графики по отдели и служители, да намалите драстично времето за сервиз и поддръжка, и не на последно място – да защитите информацията и документите във вашата организация от външни неоторизирани атаки.

Оптимизирайте процесите на печат като оразмерите вашата среда според развитието на бизнеса. Предлаганите от CNSYS договори за 1, 2, 3 или 5 години са гъвкава и икономически оптимална рамка за ползване на печатната услуга на базата на месечното ви потребление, окомплектовани със сервиз и поддръжка на място.

Как да оценявате разходите си за печат и да пестите?

  3 най-важни предимства

  • Предвидимост на разходите за печат

   С управляемите услуги за печат от CNSYS ще имате прозрачност на разходите за печат, тъй като получавате детайлна справка за направените копия на седмична или месечна база. Допълнителните софтуерни средства за управление ви гарантират консистентна вътрешна политика за контрол на печата с възможност да дефинирате разходни центрове по отдели, екипи или функционални звена и да задавате различни параметри на ползване на услугата.

  • Гарантирана непрекъсваемост на работа

   С помощта на интегрирания софтуер за автоматизиран отдалечен мониторинг на активните устройства във вашата организация можете да бъдете сигурни, че принтерите ви никога няма да спрат поради липса на консумативи. Доставката е автоматизирана и винаги навреме. Няма нужда да държите на склад консумативи, стойността на които, в някои случаи е значителна.

  • Гарантиран сервиз и поддръжка

   В качеството си на оторизиран сервизен партньор на HP, ние ще бъдем с вас през целия процес от консултация до внедряване, управление и последващо оптимизиране на печатната инфраструктура.

   Нашата сервизна организация ще осигури на място необходимото ниво на сервизно обслужване (SLA), отговарящо на най-високите световни стандарти и вашите конкретни нужди.

  РЕШЕНИЯТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КОРПОРАТИВНИЯ ПЕЧАТ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ CNSYS

  включват
  • Впечатляваща печатна услуга

   с най-новите поколения бизнес принтери и мултифункционални устройства на HP Inc, които осигуряват най-висок клас производителност и сигурност. Проектирани така, че да могат да посрещнат всяко бизнес предизвикателство!

  • HP Access Control

   Сигурна и удобна автентикация на достъпа до устройствата за печат чрез различни опции, включително четци на карти за близост на HP устройства, PIC / PIN кодове, умни карти за защита и предотвратяване на неоторизирана употреба

  • HP Access Control Mobile Release

   По-висока производителност и оптимизиране на разходите чрез намаляване на броя непотвърдени заявки за печат и възможността на мобилните служители да удостоверяват правата си и да пускат задачи за печат, докато са в движение.

  • HP Jetadvantage Security Manager

   Най-доброто софтуерно решение за защита на печатната среда налично на пазара, което оптимизира сигурността чрез въвеждане на единна политика за управление и контрол на процесите за печат.

   Заедно ще настроим предоставените стандартизирани шаблони към вашите индивидуални потребности и изисквания.

  • JetAdvice Manager

   Ако информацията колко принтери притежавате, къде се намират, кой ги използва и не на последно място колко печатат, е откъслечна или липсва,  нашето софтуерно решение ви осигурява автоматизирана инвентаризация и контрол на инсталираната печатна база. Обобщените справки се поддържат актуални независимо от текущите физически размествания.

  • Специализиран сервиз и поддръжка

   Екипът ни е сертифициран за дизайн, доставка и поддръжка на място на специализирани HP MPS решения на територията на страната. CNSYS разполага със сервизни екип в 7 града и може да осигури 24х7 поддръжка при критични за бизнеса задачи за печат.

  ЗА РЕШЕНИЯТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КОРПОРАТИВНИЯ ПЕЧАТ

  CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на световния лидер HP Inc.

  HP Amplify Power Services Partner

  Защо да изберете CNSYS

  6 преимущества на нашата компания
  • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

   ИТ технологии на едно гише

   CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

  • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

   Директно партньорство с най-добрите

   От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

  • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

   Дългогодишен доказан опит

   За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

  • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

   Съпричастност към вашите проблеми

   Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
   Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

  • customer-service-24-cnsys

   Надеждна поддръжка и сервиз

   Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

  • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

   Гаранция за качество

   Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

  Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.