CNSYS блог

Нашите консултанти съветват

Как да изберем принтер за домашно ползване?

Не винаги е лесно и просто да изберем подходящия принтер за домашно ползване.

На пазара има изобилие от принтери както от основни модели за непретенциозно ползване, така и до сложни мултифункционални устройства, подходящи както за малки, така и за големи бизнеси.

Всеки път, когато се налага да закупим ново или да заменим старото ни устройство, си задаваме въпроса: какви характеристики е необходимо да притежава един принтер за домашно ползване?

Какво очакват повечето потребители от новия им принтер?

– Компактност

– Мултифункционалност

– Лесно и умно управление

– Бързо отпечатване на документите

– Евтини консумативи

Какво ще получите, ако изберете HP DeskJet Ink Advantage 3790 ALL-IN-ONE Printer T8W47C?

Изключително компактен, многофункционален, мастиленоструен принтер за печат на снимки и документи с елегантен дизайн, който ще намери своето място във всяко кътче от вашия дом.

С най-малкия принтер в света, HP DeskJet Ink Advantage 3790 ALL-IN-ONE Printer T8W47C, ще спестите място и пари, ще сканирате, копирате и печатате на ниска цена без компромис в качеството на печата.

Управлението на HP DeskJet Ink Advantage 3790 All-in-One се осъществява лесно и безжично от почти всяко мобилно устройство. Чрез директно свързване на принтера със смартфон или таблет, отпечатването на документите става възможно и още по-лесно дори и без наличието на мрежа.

С HP DeskJet Ink Advantage 3790 All-in-One ще можете да отпечатвате вашите документи в 4 различни формати: А4, А6, Б5 и DL пликове.

Имайки предвид размерите на устройството (40 x 17.7 x 14.1 cm и тегло само 2.33 kg), ще останете приятно изненадани от скоростта, с която печата – монохромно отпечатване на 8 стр. на мин. и 5,5 стр. на мин за цветен печат.

HP Scroll Scan ще ви помогне за умело справяне с множеството задачи за сканиране.

А с мобилното приложение HP All-in-One Printer Remote ще можете да сканирате всеки обект, независимо къде се намирате.

Качественият печат е гарантиран с мощния, но същевременно компактен All-in-One принтер HP DeskJet Ink Advantage 3790, когато използвате оригинални HP консумативи, а чрез HP Planet Partners ще можете да се погрижите и за околната среда, като рециклирате оригиналните си касети на HP безплатно.

HP DeskJet Ink Advantage 3790 ALL-IN-ONE Printer T8W47C ще отговори не само на вашите нужди, но и на вашия бюджет.

Печатайте, сканирайте и копирайте всичко необходимо бързо, лесно и безжично само с едно устройство.

Не отглагайте и поръчайте сега вашето мултифункционално устройство HP DeskJet Ink Advantage 3790 ALL-IN-ONE Printer T8W47C