Персонализирани софтуерни решения за всяка ситуация

Предизвикателствата пред бизнеса в XXI век са много повече, отколкото във всеки друг момент от историята на човечеството до момента. Появата и навлизането на информационните и комуникационните технологии създава предпоставки за бързо развитие във всяка сфера, което води след себе си редица предизвикателства към фирмите, които искат да останат на гребена на вълната и да просперират.

Във всеки случай основна предпоставка за конкурентноспособност в нашето съвремие е правилното организиране и управление на ресурсите на предприятието, което най-добре се случва с подходящо подбран, персонализиран, инсталиран и настроен софтуер – основна грижа на CNSYS, която ние изпълняваме повече от 20 години за нашите клиенти.

 • Решение според Вашите нужди

  Нашият екип има необходимия опит, знания и умения, гарантиращи избор и имплементация на правилното софтуерно решение за Вашия бизнес.

 • Правилните партньори

  За създаване на най-добрите решения за всеки конкретен казус, CNSYS си партнира със световни доставчици на ИТ.

 • Повишена ефективност

  Правилно подбраното и имплементирано софтуерно решение дава възможност на организациите да повишат ефективността си чрез оптимизирано използване на ресурсите и намаляване на разходите.

 • Актуални технологии

  Благодарение на широкият спектър от софтуерни специалисти и партньорства с най-добрите компании в света, CNSYS е винаги в крак с актуалните тенденции при разработката и внедряването на софтуерни решения.

0+

години опит

0+

софтуерни инженери

0%

работещи решения

024/7

Сервиз и поддръжка

0града

в България

СОФТУЕРНИТЕ РЕШЕНИЯ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ CNSYS

включват
 • Интеграционни решения

  Независимо дали Ви трябва интеграция с друга вътрешна за Вашата организация или външна за институцията система, нашият екип може да осъществи тази цел по оптимален начин.

 • Бази данни

  Като златен партньор на ORACLE и редица имплементации на MySQL, PostGRE и други бази данни с отворен код, CNSYS се е доказал като предпочитан партньор за изграждане на успешни софтуерни решения.

 • Системен софтуер

  В работата си експертите на CNSYS са изградили огромен опит в областта на виртуализацията, application servers и интеграция на софтуерни компоненти.

Нашите клиенти

ПОСРЕЩАМЕ ИТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД ВАШИЯ БИЗНЕС

Нашите вертикални софтуерни и специализирани ИТ решения помагат на бизнес клиентите ни да оптимизират процесите, да увеличават ефективността на работа и да управляват по-гъвкаво бюджетите си за ИТ.

Някои от нашите клиенти

УСПЕШНО ВНЕДРЕНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ

В CNSYS сме разработили и внедрили софтуерни решения в редица държавни институции и корпоративни клиенти.

logo
Администрация на Министерски съвет
mvr-gerb
logotelenor

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант на над 1000 организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той! Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Нашата съпортна организация е една от най-големите в България. Можете на разчитате на сертифицирани специалисти с доказан опит и гарантирана наличност 24х7 в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Всички дейности на компанията се управляват съгласно предписанията на стандартите за качество ISO 9001 и информационна сигурност 27001, а за управление на услугите – 20 000.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.