CNSYS блог

Събития

IBM DAY EVENT IN SOFIA

Сиенсис АД взе участие в събитието IBM DAY EVENT IN SOFIA провело се на 21 септември 2022 г. в Hyatt Regency Sofia под наслов THE FUTURE OF TECHNOLOGY.  На събитието, посетено от над 250 гости, бяха представени широк набор от теми свързани с модерното дигитално развитие и актуални тенденции в технологичните решения и услуги, предлагани от IBM и партньорските им организации в България.

СИЕНСИС АД устойчиво затвърждава водещите си позиции като един от големите системни интегратори с развита експертиза в сферата на информационната и мрежова сигурност базирани на IBM продукти и услуги. Като спонсор на събитието и част от организаторите, екипът на СИЕНСИС представи пред аудиторията две допълващи се теми:

  • The Solution makers представена от Петромир Иванов, мениджър Инфраструктурни решения и услуги за големи организации, се фокусира върху текущите предизвикателства пред ИКТ бранша и актуални решения за повишаване на резултатите и ефективността на работа. Kолаборацията под формата на Role-аs-а-Service модел за експертни услуги, е нова тенденция и оптимален модел, разработен за нуждите на корпоративните и публични клиенти в България.
  • В рамките на презентацията CNsys and IBM Cybersecurity | Value added cyber security as a service Владислав Съйков, старши архитект решения за киберсигурност, доразви в детайли темата за специализирани, експертни услуги от тип Cyber security as a service, насочени към клиентите в България и региона.

Повече информация за нашите корпоративни решения и услуги за мрежова и информационна сигурност, можете да потърсите на cybersecurity.cnsys.bg. Ако имате нужда от експертно мнение ни пишете на cybersecurity@cnsys.bg.