Хиперконвергирана инфраструктура

Корпоративните клиенти все по-често имат нужда от хибридни облачни системи, позволяващи на крайните потребители динамичен достъп при нужда до различни по тип и обем ресурси през Интернет. Това води до промяна на изискванията към традиционната архитектура на Дейта центровете, които трябва да отговорят на предизвикателствата за гъвкавост, улеснено управление и скалиране на предоставяните ресурси и едновременно с това повишена сигурност и надеждност.

Хиперконвергираната инфраструктура (HCI) е доказано ефективно и оптимизирано решение за модернизиране и трансформиране на традиционните центрове за данни. В него се интегрират сървъри, системи за съхранение на данни и софтуер за управление като се използват новите технологии за софтуерно-дефиниране и мащабиране на ресурсите, което значително подобрява производителността и достъпността особено в облачни и виртуализирани среди.

Работейки съвместно с екипа на CNSYS, можете да изберете и внедрите цялостно решение, изградено с технологиите на различни водещи световни производители в областта на хиперконвергентните системи.

 • В развиващата се с бързи скорости HCI индустрия, софтуерните средства на VMware vSAN HCI екосистемата предоставят интегрирана дигитална основа за автоматизация на управлението и поддръжката на приложенията по начин, трансформиращ бизнеса и индустрията.

  Решенията, базирани на VMware vSAN, се доставят като интегриран краен продукт, даващ възможност на компаниите да работят оптимизирано и с по-бърз капацитет, с интеграция и предвидима мащабируемост на ресурсите, контрол и оптимизация на разходи, без никакви прекъсвания. Ето защо нашите експерти познават в детайли не само хардуерните платформи, но са квалифицирани с VMWare vSAN компетентности за настройка и интеграция на HCI решения.

 • Богатият ни опит с технологичното портфолио на световните производители HPE, Dell EMC и Cisco позволява на CNSYS да интегрира и внедри за вашите нужди съвременна ИТ инфраструктура, базирана на флаш, облачни технологии, технологии за софтуерно-дефиниране и мащабиране на ресурсите адекватни на размера на бизнеса Ви

Можем заедно да изберем подходящата за вашата организация хиперконвергирана инфраструктура

 • Dell EMC VxRail HCI

  Напълно интегрирана, конфигурирана и тествана хиперконвергирана система, на базата на Dell EMC PowerEdge сървърна платформа и специализирания софтуер VxRail HCI System от VMware. Уникално решение за виртуализация, изчисления и съхранение на данни, обединени в едно.

 • Cisco HyperFlex HCI

  Тази софтуерно дефинирана платформа поддържа изчисления на базата на Cisco UCS сървъри, съхранение на данни върху Cisco HyperFlex HX, и мрежа (SDN) чрез Cisco Unified Fabric. За интеграцията и управлението на софтуерно дефинираните ресурси отговаря специализирания софтуер Cisco Application Centric Infrastructure (Cisco ACI ™).

 • HPE SimpliVity HCI

  HPE SimpliVity е проектирана да отговори на повишените изисквания за ефективност, управление и защита на данните в днешните интензивни, силно виртуализирани ИТ среди. Тя се интегрира с Citrix Ready HCI Workspace Appliance за лесно мащабиране, както и поддържа VMware Horizon и Citrix Desktop и е валидиран от Login VSI.

 • Гъвкавo и леснo управление

  Независимо дали изберете интегрирано решение от тип „всичко в едно“, мащабируема системата или готови за интеграция отделни блокове, ние ще ги доставим и настроим съгласно вашите изисквания и нужди. Софтуерът за управление ще ви предостави многобройни възможности, оптимизиране на операциите, планиране на надстройките и интеграция в облака.

 • Унифицирана и производителна инфраструктура

  HCI решенията са изградени върху стандартизирани сървърни платформи от водещите световни производители, за да осигурят гъвкавост, мащабируемост и опростено управление на ИТ аналогични на облачните, с вградени възможности за защита на данните, архивиране и възстановяване.

 • Премиум сервизна поддръжка и услуги

  Всяка HCI инфраструктура, която изберете, е с гарантирана поддръжка от един сертифициран доставчик и сервизен партньор CNSYS. Нашите експерти са достъпни 24х7 за решаване на възникналите проблеми независимо дали става дума за проблеми с хардуер, хипервайзор или специализиран софтуер.

За решенията за хиперконвергирана инфраструктура

Партнираме с глобалните брандове

CNSYS е предпочитан партньор на световните лидери в бранша.

Dell Titanium Partner
VMware
cysco_gold_partner
HP

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 22 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете да разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.