Открийте Вашия HP Elitebook x360 – оптимизиран за максимална динамика, защитен с максимална мощност на ресурсите

Иновативен подход към начина Ви на работа

С моделите от серията HP Elitebook x360 получавате изключителна комбинация от производителност, бързодействие, възможност за връзка и скорост с новото 11-то поколение Intel® Core™ процесори, които Ви помагат да създавате, обработвате и представяте задачи, проекти и документи, като се свързвате с приложения и хора по-бързо от когато и да е!

Насладете се на технология, персонализирана към стила Ви на работа. Вече можете да изберете уникален UHD OLED сензорен екран с 89% съотношение екран към шаси за окомплектовка на тънкия, ултра лек и гъвкав HP EliteBook x360 1030.

Почувствайте сигурността с вградения набор специализирани функции за защита от HP, които осигуряват винаги налична, устойчива защита за Вашите документи и ресурси: от BIOS до Вашия браузер, под и над ОС.

Можете да блокирате достъпа на любопитни очи до визуализираните на дисплея Ви данни с допълнителната защита HP Sure View Reflect, която създава отразяващ филтър върху екрана при поглед от страничен ъгъл, който пречи на разчитането им.

Вече няма да се чудите дали някой отвън ви наблюдава!

HP Elitebook x360 Ви осигурява спокойствие с интегрирано физическо капаче на камерата, което се активира от специален Smart бутон на клавиатуратa, за да Ви предпази от злонамерено наблюдение.

Бъдете ефективно свързани с Вашите колеги и участвайте в проекти и срещи с мощните средства за свързаност и съвместна работа по общи задачи. Имате възможност за 5G или 4G LTE безжична свързаност, дълъг живот на батерията, а новите аудио и видео функции създават усещането за общуване „на живо“ във виртуалните срещи!

Научете повече подробности от пълната Продуктова брошура за HP Elitebook x360

Изберете своя нов HP Elitebook x360 от наличните модели на пазара или поръчайте конфигурация, според Вашите специфични нужди на sales@cnsys.bg или на 0889 00 88 08

СИЕНСИС АД е директен партньор с най-висока степен
HP Power Services

HP Amplify Power Services Partner