CNSYS блог

Активирайте лесен и сигурен печат от мобилно устройство. Вече е възможно!

Технологии в помощ на бизнеса

HP Roam for Business

Печатайте лесно, просто и сигурно от всеки персонален компютър или мобилно устройство, независимо къде се намирате – на път, в къщи или в офиса с HP Roam for Business.

Все по-голямата мобилност преобразува изцяло начина ни работа. Въпреки че, хората лесно се адаптират към всички технологични новости, начинът на принтиране по-бавно се приспособява към промените. Основният проблем, пред който потребителите се изправяха досега беше печатането на документи, когато са далеч от офиса и бюрата си, докато работят дистанционно или от мобилното си устройство.

Активирайте лесен и сигурен печат от мобилно устройство. Вече е възможно!

HP Roam for Business е универсално решение за бизнеса, което променя напълно начина, по който иновативните компании печатат. Вече можете да замените традиционните и специфични драйвери за печат с лесно използваем и „умен“ такъв, който ви осигурява спокойствие и сигурност във вашето ежедневие, независимо какво устройство използвате.

Данните на компаниите и клиентите са защитени чрез разширени функции за сигурност като криптиране, удостоверяване и интеграция с HP идентификационен номер.

Хората в забързания си начин на живот вече могат да изпращат задания за печат, докато са в движение от всяко устройство и да ги пускат на всеки офис принтер с активиран Roam – лесно и сигурно. Заданията за печат се изпращат в облака като потребителите създават или консумират съдържание. Копията на документите печатани чрез HP Roam могат по всяко време да бъдат сигурно извлечени от всяко активирано устройство в офиса или у дома. Не е необходимо да се притеснявате за съвместимостта на устройството с принтера, както и за свързаността им.

Разгърнете вашите възможности със сигурно и удобно решение за печат в облака

Като услуга, базирана на абонамент, HP Roam for Business е лесен за управление от ИТ специалистите. Инструментите за внедряване ви помагат да работите бързо и точно, а интеграцията с HP ID, да настроите потребителски акаунти и да опростите процесите по удостоверяване, проследяване и докладване на печата.

Бийкън технологията HP Roam Bluetooth® (BLE) е включена в избрани принтери и управлявани услуги за печат на HP и може да бъде активирана за съществуващи устройства чрез допълнителен аксесоар.

Управлението на възможностите за печат за мобилните потребители може да се превърне в истинско главоболие, докато се опитват да запазят средата си защитена, балансирайки между офиса и задачите навън. HP Roam е специално предназначен за бизнес средата и заменя специфични за принтера драйвери, позволяващи на потребителите да печатат от всеки персонален компютър или мобилно устройство – бързо и без усилия.

Вече можете да се насладите на простотата на едно изцяло облачно решение за печат и най-вече на по-добрия контрол върху вашите решения за печат. Благодарение на иновативния метод на HP, можете да намалите и своите разходи.

При използването на HP Roam for Business стъпките за печат са само 3:

  • Изпращате заданието към вашата персонална опашка за печат в облака на HP Roam.
  • HP Roam автоматично открива принтерите в близост, които поддържат тази иновация и веднага получавате известие, че заданието може да бъде отпечатано и освободено от опашката в облака.
  • Можете да използвате мобилното си устройство, парола или токен за удостоверяване, след което напълно сигурно печатате всички или избрани задания предварително изпратени към опашката в облака.

Научете повече на http://www.hp.com/go/roam