CNSYS блог

Многофункционален лазерен принтер HP LaserJet Pro MFP 4102fdw
Технологии в помощ на бизнеса

HP обновява най-популярната си серия бизнес принтери и многофункционални устройства

Световният лидер в производството на печатащи устройства HP Inc. започна обновяване на най-продаваните си бизнес устройства от серия 400. Днес ще ви представим модела LaserJet Pro MFP 4102fdw, който вече е наличен и се продава в България.

Искате ли да се насладите на висококачествен, ясен монохромен печат на документи в дома или офиса? Ако е така, не трябва да търсите повече. Многофункционалния лазерен принтер HP LaserJet Pro MFP 4102fdw е вашият най-добър избор. Като всички принтери на HP, това устройство е създадено с мисъл за лесна употреба и надеждност давайки невероятна стойност за парите си. В комбинация с оригиналните консумативи на HP получавате възможно най-добрите разпечатки всеки път.

Бърз, висококачествен монохромен печат

Многофункционалният лазерен принтер HP LaserJet Pro MFP 4102fdw е универсално и компактно устройство, което е проектирано да пасне в офиси, където пространството е ограничено. Изглежда фантастично от всички ъгли и осигурява високоскоростни монохромни разпечатки със скорост до 40 страници в минута. За тези, които искат ясни и винаги четими документи, добрата новина е, че HP 4102fdw печата с разделителна способност до 1200 x 1200 dpi, със скорост на извеждане на първата страница от 6,3 секунди.

Универсалност в офиса

LaserJet Pro MFP 4102fdw е много повече от обикновен принтер. Той предлага възможност за цветно сканиране с разделителна способност до 1200 x 1200 dpi с автоматично сканиране със скорости до 20 стр./мин в цвят и до 29 стр./мин в монохромен режим. В допълнение към това монохромният многофункционален лазерен принтер HP LaserJet Pro MFP 4102fdw разполага и с функция за копиране със скорост до 38 монохромни копия в минута. Други функции за копиране включват преоразмеряване, двустранно копиране, сортиране и копиране на ID. В допълнение към това, HP LaserJet Pro MFP 4102fdw функционира и като факс машина.

Мощна обработка

С мощен 1200MHz процесор заедно с 512MB RAM, HP LaserJet Pro MFP 4102fdw може да обработва множество заявки наведнъж от няколко различни работни станции. Съвместим с Windows и Mac, входна тава за 250 листа и опция за печат в различни типове и размери носители, този принтер е страхотен универсален продукт, подходящ за натоварена работна среда.

Можете да го закупите от интернет магазина на СИЕНСИС:

https://hpshop.cnsys.bg/product/lazerno-mnogofunktsionalno-ustrojstvo-hp-laserjet-pro-mfp-4102fdw-printer/

Ако искате да научите за оптимизираните услуги за печат с продуктите на НР предлагани от СИЕНСИС АД може да прочетете тук: https://cnsys.bg/managed-print-services/