CNSYS блог

LaserJet Enterprise Flow MFP M527
Технологии в помощ на бизнеса

HP LaserJet Enterprise MFP M528dn – с мисъл за Вашия бизнес

Разрастващите се бизнеси налагат свои правила и изисквания за избора на устройство за печат. Мултифункционалното лазерно устройство HP LaserJet Enterprise MFP M528dn ще отговори адекватно на нуждите на вашия бизнес. Той е проектиран да се справи сигурно и ефикасно с всички бизнес решения, а чрез HP EcoSmart ще спести енергия и ще намали разходите ви за консумативи.

Мултифункционалното лазерно устройство използва динамична защита, която може да се обновява периодично чрез актуализациите на фърмуера. Заради своя компактен размер не изисква голямо пространство и отделно помещение. Разполага и с автоматично подаващо устройство за бързо сканиране без надзор, с възможност за зареждане до 100 страници.

Устройството работи само с оригинални тонер касети с вграден HP чип, за да се гарантира безпроблемното му функциониране.

Какво можете да очаквате от HP LaserJet Enterprise MFP M528dn освен стандартните функции за принтиране, сканиране и копиране?

  • Сигурен печат. Всеки принтер проверява своя оперативен код и се възстановява от атаки. Изходящите мрежови връзки на принтера и активността на паметта непрекъснато се анализират и наблюдават, с цел да бъдат навременно открити и спрени всички подозрителни заявки и зловреден софтуер. Фърмуерът автоматично се проверява по време на стартиране, за да може да се установи дали кодът е автентичен и цифрово подписан от
  • По-ниски разходи и потребление на енергия. С използването на оригинални тонер касети на HP, разхищението на консумативи ще е по-малко, а обажданията към сервиза ще са по-редки. Подмяната на тонер касетите става бързо и лесно. А разхода на енергия ще е по-нисък с до 29% в сравнение с по-старите модели мултифункционални лазерни устройства, благодарение и на технологията за автоматично включване и изключване (Auto-on/Auto-off).
  • Цялостен централизиран контрол върху всички устройства. Централизиран контрол на средата за печат с HP Web Jetadmin и по-голяма ефективност. Анализ и следене на данните за разходите за печат, поведението и начина на използване на устройствата с цел повишаване на ефикасността на принтера в облака. Възможност за задаване на политики за конфигуриране на защитата и автоматично проверяване на настройките на всеки ваш принтер Лесно и сигурно изпращане на задания за печат в движение от всяко устройство и отпечатване на всеки офис принтер с активиран HP Roam.

Направете своя избор и изберете HP LaserJet Enterprise MFP M528dn  http://bit.ly/3bioleZ

А сега имате и възможност за безплатно удължаване на гаранцията от 12 на 36 месеца, след регистрация на продукта в рамките на 60 дни след покупка.

За да разберете повече се свържете с нас на 📞 0700 16 036.