CNSYS блог

HP лаптоп промоция
Нови продукти за домашни потребители

HP Back to School промо: Лаптопи и принтери за ученика

Скоро започва новата учебна година, която за много ученици (и родители) означава сериозно пазаруване – част от което е покупката на лаптоп. И точно затова сме подготвили за Вас нашата HP Back to School разпродажба. Всяка година ние от CNSYS HPshop предлагаме големи отстъпки за лаптопи с различни характеристики и размери за всички ученици и студенти.

Лаптопите са най-популярните компютри, използвани от ученици и учители през последните 2 години. Те са лесно преносими, така че можете да ги използвате в класната стая, на бюрото си у дома или дори в автобуса или влака. Освен това с лаптопите на HP няма да пожертвате мощност и производителност. От Probook през Elitebook до Envy и Omen, предлаганите от CNSYS и HP водещи модели лаптопи осигуряват технологията, от която се нуждаете.

Най-хубавото е, че с такава широка гама от универсални системи има модел лаптоп на HP за всеки бюджет.

Имаме всичко – от икономични модели за деца до топ машини за напреднали ученици и студенти.

Лаптопи за ученика на достъпни цени от HP

Ако сте решили, че искате нов училищен лаптоп, но не сте сигурни от какво точно се нуждаете, сте попаднали на правилното място. Лаптопи за ученици до 4 клас, лаптопи за гимназисти, лаптопи за студенти, традиционни модели и 2-в-1 – без значение какво търсите, ще го намерите в нашия HPshop.cnsys.bg.

Конкретните оферти за продажба и наличността на продукти варира, но ето какво сме подготвили за Вас тази седмица: