Гъвкави работни места като услуга

Новата програма HP DaaS (устройство като услуга) на световния лидер HP Inc е фокусирана към корпоративни клиенти и предлага модерен модел на обслужване, който позволява лесно и бързо да организират комплексни гъвкави и управляеми работни места за различните видове потребители в организацията, като ги заплащат като месечна услуга.

На практика програмата HP DааS улеснява осигуряването на необходимите ИТ ресурси за качествена и ефективна работа на крайните потребители, като в същото време дава възможност за планиране и предвидимост на разходите за ИТ.

СИЕНСИС АД е специализиран DaaS партньор и предоставя на корпоративните клиенти консултации за избор на подходящо оборудване, както и услуги за сервизна поддръжка и проактивна диагностика и управление на устройствата за периода на услугата.

3 най-важни предимства

 • Вие избирате

  Заедно ще сглобим гъвката комбинация от HP оборудване ( настолни компютри, работни станции и преносими компютри), стандартен софтуер и необходимата поддръжка, подходящи за вашата специфична организация на работа.

 • Опростяване на ИТ средата

  DaaS обхваща целия цикъл на използване на оборудването – като всички услуги са от един доставчик – от планирането до конфигуриране и внедряване, от превантивния анализ за проблеми и потенциални рискове до сервиз на място и разширяване и обновяване.

 • Оптимизация на разходите

  Гъвкава схема на заплащане на услугата за период от 3, 4 или 5 години ви осигурява предвидимост на разходите за крайно-клиентски работни места, като в зависимост от развитието на бизнес модела ви може да мащабирате услугата според вашите текущи нужди.

Комплексна услуга, която оптимизира вашите ресурси
HP Device as a Service

включва
 • Правилното устройство за всяка задача

  Подобрете работата на вашите служители с компютърна техника от водещия световен производител HP Inc, която отговаря на техните специфични нужди и е окомплектована с аксесоари за работа, и необходимите ОС и приложен софтуер.

 • Гарантирана непрекъсваемост

  Ние ще идентифицираме и предотвратим навреме потенциални сервизни проблеми с HP TechPulse аналитична платформа за автоматизирана превантивна диагностика. Предлагаме и наблюдение на устройства и операционни системи от различни производители в една среда.

 • Сервизно обслужване от световна класа

  Екипът ни е сертифициран за дизайн, доставка и поддръжка на място на специализирани HP DaaS решения на територията на страната. CNSYS разполага със сервизни екип в 8 града и може да осигури 24х7 поддръжка при критични за бизнеса DaaS договори или необходимите ви нива (SLA).

 • Автоматизирани справки за вашата среда

  Ще осигурим на вашия екип специализирани средства за автоматизирана инвентаризация на наличния хардуер, софтуер и версии на BIOS на включените компютри в DaaS средата ви, включително регулярни доклади за степен на използване на ресурсите на използваните от потребителите устройства.

 • Достъпна услуга за всеки бюджет

  Гъвкавата и предвидима финансова рамка под формата на договор за период от 3, 4 или 5 години ви осигурява предвидимост на разходите за крайно-клиентски работни места, като в зависимост от развитието на бизнес модела ви може да мащабирате услугата според вашите текущи нужди.

 • Разширете услугата с HP Proactive Security

  Добавете към DaaS услугата и управляемо решение за сигурност и защита срещу кибер-атаки, без да ограничавате крайните потребителите или да увеличавате натовареността на централната ИТ система.

Партньори

СИЕНСИС АД е директен партньор с най-висока степен HP Power Services

HP Amplify Power Services Partner

СИЕНСИС АД е директен партньор с най-висока степен HP Power Services на световния лидер HP Inc., както и оторизиран HP сервиз за територията на България.

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.