Your best IT advisor in the era of Digital Transformation

CNSYS PLC, founded in 1998, is one of the leading system integrators on the Bulgarian market.

CNSYS team supports large government and corporate customers meeting both tactical and strategic IT challenges in the Digital transformation era. The company specializes in design, delivery and implementation of Hybrid IT Infrastructure solutions, offering also IT advisory, expert services and support in Information Security, Data management and Software development as well as all areas concerning the Digital Transformation. Our team is helping enterprises to adopt and scale new cloud solutions while integrating with existing traditional IT infrastructure.

After 23 years in a row with more than 200 employees and 8 own offices around Bulgaria, maintaining a balance between immediate implementation and long-term maintenance and support is at the heart of our company philosophy.

Our support strategy is to provide high level IT services to the customers countrywide, ensuring fast and competent technical expertise in each country point.

Based on the technology and product requirements of our customers we are partnering directly with the industry’s most comprehensive vendors, in order to choose, supply and adapt hardware, software and security components in advanced and flexible local solutions.

Contact us on sales@cnsys.bg

CNSYS strategy is to face global sustainability challenges and to guarantee company’s ability to implement locally appropriate business models and processes for sourcing, producing, and consuming sustainably.

 • Доставка

  Ние сме директен Платинен/Златен партньор на водещите световни производители в областта на решения за Дейта центрове и сме сертифицирани да проектираме и доставяме директно продукти и технологии за нашите клиенти в България.

 • Инсталация и настройка

  Нашият екип от сертифицирани инженери и експерти инсталира и настройва всички компоненти на решението за Дейта Център, включително поема миграцията на операционни системи и приложения от съществуващата към нова ИТ среда,  както и обединяване на различни типове физически и виртуални ИТ ресурси  и оптимизация на управлението им.

 • Внедряване в експлоатация

  Преди да предадем вашата система „под ключ“ проиграваме различни пускови тестови сценарии, включително и тестово аварийно спиране на основен център и прехвърляне към резервен при решения за Дейта център с втори център за възстановяване след бедствия и аварии за проверка на гарантираната наличност на услугата.

 • Поддръжка

  Сервизната организация на CNSYS е сертифицирана да поддържа решенията, които доставяме на територията на цялата страна като покрива различни нива на корпоративна поддръжка (SLA) в зависимост от изисквания на конкретния проект. Разполагаме със сертифицирани инженери и софтуерни консултанти, които преминават регулярни обучения за нови продукти и технологии съгласно утвърдените програми на световните производители.

НАШИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ДЕЙТА ЦЕНТЪР

включват
 • Физическа инфраструктура

  Проектиране и изграждане на СКС и електро-инсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа и пожароизвестяване, с цел оптимизация на експлоатационните разходи свързани с консумация на електроенергия, охлаждане и разположение на оборудването.

 • Комуникационна част

  Проектиране и изграждане на LAN/WAN на базата на висок клас комуникационно оборудване от водещи световни производители, проектиране и инсталация на средства за откриване и on-line защита от неоторизиран достъп и други специализирани настройки и услуги.

 • Изчислителна инфраструктура

  Проектиране, доставка, инсталация на физически и/или виртуални сървърни системи, оптимизация и настройка на системната среда от гледна точка на използваните приложения.

 • Система за съхранение и защита на данни

  Проектиране и доставка на решения за съхранение и защита на данни, както и технологични средства за архивиране и възстановяване на данните.

 • Операционни среди

  Консолидация и оптимизация на хетерогенни операционни среди, в това число Microsoft Windows, Red Hat Linux, Solaris, HP UX и други. Виртуализация на ИТ ресурси на базата на VMware, Citrix и Microsoft.

 • Система за управление и наблюдение на инфраструктурата

  Проектиране, инсталация и въвеждане в експлоатация на специализирани софтуерни решения за управление, наблюдение и контрол на мрежови, системни и приложни ресурси, в зависимост от нуждите на цялостния проект.

За решенията за Дейта центрове

Партнираме на редица глобални брандове

CNSYS е предпочитан партньор на световните лидери в бранша.

Dell Titanium Partner
cysco_gold_partner
HP-partner
ibm
Microsoft
Oracle
VEEAM
VMware

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 22 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете да разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.