Центрове за данни

От самото си създаване CNSYS e компания, специализирана в дизайн и доставка на цялостни решения за Дейта център за нуждите на корпоративни клиенти и държавни организации в България.

Предлагаме комплексни решения, в които най-новите хибридни ИТ технологии на световните производители работят в интегрирана информационна среда, осигурявайки гарантирана наличност на ресурсите и приложенията, гъвкавост, енергийна ефективност, висока производителност и оптимизирани разходи за поддръжка и експлоатация.

Екипът ни има експертиза и натрупан практически опит, които предлагаме под формата на експертна помощ, за да ви подпомогнем при поддръжката, надграждането и мониторинга на критичните параметри на реализираните системи.

Подходът ни при изграждането на решение за Дейта Център включва:

 • Проектиране

  Изготвяме анализ на съществуващата среда и оценяваме спецификата на различните действащи системи, за да отразим текущите процеси в новия проект за Център за данни по най-добрия за организацията начин. Проектът включва планиране на нови ресурси и оптимизиране на съществуващите.

 • Доставка

  Ние сме директен Платинен/Златен партньор на водещите световни производители в областта на решения за Дейта центрове и сме сертифицирани да проектираме и доставяме директно продукти и технологии за нашите клиенти в България.

 • Инсталация и настройка

  Нашият екип от сертифицирани инженери и експерти инсталира и настройва всички компоненти на решението за Дейта Център, включително поема миграцията на операционни системи и приложения от съществуващата към нова ИТ среда,  както и обединяване на различни типове физически и виртуални ИТ ресурси  и оптимизация на управлението им.

 • Внедряване в експлоатация

  Преди да предадем вашата система „под ключ“ проиграваме различни пускови тестови сценарии, включително и тестово аварийно спиране на основен център и прехвърляне към резервен при решения за Дейта център с втори център за възстановяване след бедствия и аварии за проверка на гарантираната наличност на услугата.

 • Поддръжка

  Сервизната организация на CNSYS е сертифицирана да поддържа решенията, които доставяме на територията на цялата страна като покрива различни нива на корпоративна поддръжка (SLA) в зависимост от изисквания на конкретния проект. Разполагаме със сертифицирани инженери и софтуерни консултанти, които преминават регулярни обучения за нови продукти и технологии съгласно утвърдените програми на световните производители.

НАШИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ДЕЙТА ЦЕНТЪР

включват
 • Физическа инфраструктура

  Проектиране и изграждане на СКС и електро-инсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа и пожароизвестяване, с цел оптимизация на експлоатационните разходи свързани с консумация на електроенергия, охлаждане и разположение на оборудването.

 • Комуникационна част

  Проектиране и изграждане на LAN/WAN на базата на висок клас комуникационно оборудване от водещи световни производители, проектиране и инсталация на средства за откриване и on-line защита от неоторизиран достъп и други специализирани настройки и услуги.

 • Изчислителна инфраструктура

  Проектиране, доставка, инсталация на физически и/или виртуални сървърни системи, оптимизация и настройка на системната среда от гледна точка на използваните приложения.

 • Система за съхранение и защита на данни

  Проектиране и доставка на решения за съхранение и защита на данни, както и технологични средства за архивиране и възстановяване на данните.

 • Операционни среди

  Консолидация и оптимизация на хетерогенни операционни среди, в това число Microsoft Windows, Red Hat Linux, Solaris, HP UX и други. Виртуализация на ИТ ресурси на базата на VMware, Citrix и Microsoft.

 • Система за управление и наблюдение на инфраструктурата

  Проектиране, инсталация и въвеждане в експлоатация на специализирани софтуерни решения за управление, наблюдение и контрол на мрежови, системни и приложни ресурси, в зависимост от нуждите на цялостния проект.

За решенията за Дейта центрове

Партнираме на редица глобални брандове

CNSYS е предпочитан партньор на световните лидери в бранша.

DT_TitaniumPartner_Blue4
cysco_gold_partner
HP-partner
Microsoft
ProPartner_Gold_Reseller_logo (4)

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете да разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.