CNSYS блог

Събития

CNSYS – спонсор на поредното издание на ТУЕС Фест

ТУЕС Фест 2022 (в първите си издания наричан Ден на отворените врати на ТУЕС) е ежегодно изложение на проекти, курсови и дипломни работи в областта на софтуера, компютърните мрежи и вградените системи и роботиката, създадени от талантливите ученици на Технологично училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически университет – София.  Тази година фестът се провежда на 16.04.2022 в София Тех Парк – Джон Атанасов.

Идеята на феста произлиза от разбирането, че най-добрият начин да се представи училището е именно чрез успехите на учениците, които учат в него. За ТУЕС връзката с ИТ бизнеса е неизбежна и основополагаща вече повече от 30 години. Освен професионална подготовка възпитаниците му получават и близост с професионалисти от големите компании в ИТ сектора, които следят развитието на учениците и подкрепят редовно инициативите на ТУЕС, една от които е именно ТУЕС Фест.

Какво ще видите на ТУЕС ФЕСТ

Интригуващи проекти

Разгледайте най-добрите технологични проекти на учениците от ТУЕС в сайта и на livestream програмата на ТУЕС Фест.

Онлайн гласуване

Гласувайте онлайн за проекта, впечатлил Ви най-много, за да му помогнете да спечели наградата на публиката!

Въпроси и отговори

Задавайте своите въпроси, свързани с училището, а ние ще отговорим! Ще можете да се включите в онлайн дискусиите и да се срещнете виртуално със създателите на проектите в ТУЕС Фест.

За училището

Научете повече за специалния образователен модел на ТУЕС и какво прави училището толкова успешно.

Връзка с бизнеса

Научете повече за тясната връзка с ИТ бизнеса, която е ключова за ТУЕС. Чуйте мнението и на бизнес партньорите на училището.