Облачни решения

Съвременната динамика променя начина на живот и бизнес, принуждавайки крайните потребители и корпоративните организации да настройват гъвкаво работните процеси и взаимодействие помежду си. Всичко това генерира нови различни изискваният към ИТ средата, необходима за ефективното решаване на лични и бизнес задачи.

Все повече потребители търсят облачни ИТ решения, които осигуряват достъп по заявка през Интернет до различните видове изчислителни ресурси – приложения, сървъри (физически и виртуални), съхранение на данни, средства за разработка на софтуерни продукти, мрежови ресурси и други.

Новите облачни решения се изграждат върху платформи, разположени в отдалечен център за данни и управлявани от доставчик на облачни услуги (Cloud Services Provider или накратко CSP), като се заплащат на месечна база или според употребата им.

СИЕНСИС АД партнира със световните лидери в областта на следните облачни решения:

 • Софтуер като услуга (SaaS)

  SaaS се наложи като основен модел за доставка на по-голямата част от стандартния комерсиален софтуер. В допълнение към намаляването на разходите и съкращаването на времето за навлизане в експлоатация SaaS решенията осигуряват предимствата на автоматичните ъпгрейди (получавате незабавен достъп до нови функционалности, веднага след като доставчика ги добави) и на защита от загуба на данни (данните са защитени в облака, ако устройството, с което ги достъпвате, се развали, данните не се губят).

 • Платформа-като-услуга (PaaS)

  На практика се предоставя платформа, позволяваща на клиентите да разработват, стартират и управляват приложения без необходимостта от изграждането локално на комплексна инфраструктура, каквато обичайно се налага да се използва в процеса на разработването и пускането на ново приложение. Съвременните PaaS решения предлагат среди за разработка с използването на контейнери и микросървиси.

 • Инфраструктура-като-услуга (IaaS)

  При модела Инфраструктура-като-услуга, ние предоставяме и управляваме физическата инфраструктура (мрежа, физически сървъри, системи за съхранение на данни) и средата за виртуализация, а клиентите ни отговарят за предоставянето и управлението на виртуалните сървъри, включително и техните операционни системи, приложения и данни.

ОБЛАЧНИTE РЕШЕНИЯ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ CNSYS

включват
 • Видеоконферентна облачна услуга Cisco Webex

  Решенията на база Cisco Webex осигуряват възможности за виртуални срещи на големи екипи, споделяне на целия екран, прехвърляне на правото за презентиране между участниците, включване от различни видове мобилни устройства; съхраняване на записите от срещите локално или в облака.  Cisco Webex сесиите са изключително добре защитени, със силни конкретни пароли за всяка среща, възможност за криптиране на връзката от точка до точка, с поддръжка на протокола TLS 1.2, и криптиране на записа от срещата.

 • Мрежова облачна услуга Cisco Meraki

  Cisco Meraki е мрежова облачна услуга, предлагаща облачно управление и аналитика на Wi-Fi мрежи, мрежови комутатори, камери, сензори, VPN, WAN,

  На базата на платформата Meraki можем да настроим набор от приложни програмни интерфейси (APIs) за постигане на забележителна гъвкавост към специфичните нужди на всеки клиент.

 • Cisco Intersight облачни услуги

  Cisco Intersight е набор от различни модулни облачни услуги, включващи Intersight Workload Optimizer за оптимизиране на работата на приложения в хибриден облак, Intersight Kubernetes платформа за управление на контейнери за използване на Kubernetes в мулти-облачна среда чрез предоставяне на автоматизация от край до край, както и Intersight infrastructure service за подпомагане на инсталацията, управлението и поддръжката Cisco изчислителна инфраструктура.

 • Cisco Umbrella

  Cisco Umbrella е облачна платформа, която предлага защитен достъп до Интернет и защитено използване на облачни приложения от всяка локация. Получавайки сигурност срещу кибер-атаките и потенциалните злонамерени действия през облака и то още преди връзката да е установена, за корпоративните клиенти отпада необходимостта от придобиване на специализиран хардуер и софтуер за локална инсталация и ръчна актуализация.

 • VMware Cloud Director

  VMware Cloud Director е платформа на VMware за осигуряване на работата на публични / хибридни облаци, на базата на която можете да управлявате и създавате услуги в публичен / хибриден облак. Технологията ни позволява да трансформираме локален център за данни, или множество физически разделени центрове за данни на различни географски местоположения във виртуални центрове за данни, в рамките на които, да предоставим динамично заделяне на изчислителни, дискови и мрежови ресурси в изолирани защитени тенанти. По този начин доставчиците на различни услуги могат да ги дефинира и предлагат на клиентите си през каталог на услугите.

 • Платформата Red Hat OpenStack (RHOSP)

  Облачна инфраструктура, изградена върху Red Hat OpenStack може да предостави доказано стабилна основа за работа на критичните приложения и изграждането на публичен / хибриден / частен облак. Базирана на ОС Red Hat Enterprise Linux, тази платформа включва ключови допълнения за осигуряване на сигурността, като например Security-Enhanced Linux, както и възможности за криптиране, управление на ключове и използване на Hardware Security Module (HSM), детайлен контрол на правата на потребителите.

  Интеграцията с Red Hat® OpenShift® позволява облачните услуги да бъдат изпълнявани в контейнери, като по този начин всяка облачна услуга може да се управлява и разширява независимо от другите услуги, предоставяйки по-високи нива на контрол и гъвкавост.

За решенията за облачни услуги

Партнираме на редица глобални брандове

CNSYS е предпочитан партньор на световните лидери в бранша.

cysco_gold_partner
Red Hat Advanced Business Partner
Microsoft
VMware
ibm
Oracle

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 22 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.