CNSYS блог

Нови продукти за домашни потребители

БИЗНЕС КЛАС ПРИНТЕРИ И МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ УСТРОЙСТВА HP LASER JET


Бизнес клас принтерите и мултифункционалните устройства
HP Laser Jet са проектирани така, че да могат да посрещнат всяко бизнес предизвикателство и предлагат най-висок клас производителност и сигурност.

По какво HP Laser Jet се отличават от останалите подобни принтери и мултифункционални устройства в техния клас?

  • Най-сигурен печат в света.

Според HP публикация от 2018 година, в която се сравняват функциите за защита на принтери от идентичен бизнес клас на конкурентни брандове, принтерите на HP предлагат най-сигурен печат в света и сигурност на данните, което се дължи на дълбоката многопластова 24/7 защита. Само HP Inc. предлага комбинация от функции за защита, които могат да следят за откриване и автоматично спиране на атака, а след това само-валидиране на целостта на софтуера при рестартиране.

  • Максимална продуктивност. Висока скорост на печат.

По-голямата скорост на печат на страница, позволява по-бърз както едностранен, така и двустранен печат. Вече можете да забързате работният процес и да завършите задачи с голям обем със скорост до 75 ppm (стр.в мин.). Скоростта на печата се измерва с помощта на ISO / IEC 24734, а в измерването не е включен първия набор от тестови документи. Точната скорост на печат, разбира се варира в зависимост от конфигурацията на системата, софтуерното приложение, драйвера и сложността на документа. Например: скоростта на печат за писма е: за черен/цветен – 9.8 / 12.1 сек; а за A4 размер: черен/цветен – 9.9 / 12.4 сек.

  • Производителност и защита.

За да може да защитите принтера си и да му осигурите по-дълъг живот, най-доброто решение е да използвате оригинални HP тонер касети с JetIntelligence. Технологиите базирани на JetIntelligence повишават производителността на принтерите и осигуряват постоянен и последователен качествен печат. Тонер касетите с JetIntelligence намаляват разходите за консумативи и спестяват време и усилия по честата им подмяна.

  • Печат от мобилни устройства.

Функцията за печат от мобилно устройство е достъпна чрез Wi-Fi Direct® и може да печатате където и да се намирате – без дори да достъпвате до корпоративната ви мрежа.

  • Подобрени възможности и улеснен работен процес.

Директното сканиране към SharePoint (включително и 365) вече е достъпно на всички мултифункционални устройства от бизнес класа и улеснява работата, тъй като вече не е необходимо документите да се сканират в мрежова папка, USB флаш устройство или да бъдат изпращани по имейл, а след това файловете ръчно да бъдат качвани в сайта на SharePoint.

За повече информация и поръчки: hpshop.cnsys.bg