Решения за архив и възстановяване на данни

Просто един архив?

Ние от CNSYS вече не говорим само за архивиране на файловете на сървъра ви!

Комплексната и динамична ИТ среда на всяка организацията се нуждае от гъвкаво и надеждно решение за архивиране и възстановяване, което да ви предостави допълнителна стойност към бизнеса, който не може да си позволи да пилее ресурси, прилагайки досадните и неефективни процеси за архивиране и възстановяване.

Нашите решения за архивиране могат да се погрижат за виртуални машини, контейнери, физически сървъри, кибер сигурност, централизирано управление и поддръжка на облачни услуги.

Новата генерация решенията за архивиране предоставят на бизнес потребителите вградена автоматизация и интуитивен интерфейс за управление, за да се минимизират ръчните усилия и човешки грешки.

Контролирайте растежа на данните и сведете прекъсванията на системите до мигновено превключване, което потребителите няма да забележат.

 • Цялостно решение за архивиране и възстановяване

  Всеки бизнес се нуждае от комплексна стратегия за архивиране и възстановяване на организацията, за да може да устои на злонамерени атаки и да възстанови работа с нулеви и минимални загуби и без загуба на репутация и клиенти.

 • Широк спектър от възможности за архивиране и възстановяване

  Заедно можем да изберем кое ниво на защита на данните отговаря на вашите изисквания. Независимо дали се нуждаете от архивиране и възстановяване, възстановяване след бедствия, възстановяване до конкретен момент, възстановяване след кибер атака или дългосрочно съхранение ние можем да подберем и внедрим подходящите функционалности и политика на базата на единна софтуерна платформа, лесна за управление и поддръжка.

 • Ефективна и гъвкава защита на данни в облака

  Предлагаме решения от водещи световни производители, оптимизирани за архивиране на данни и приложения, работещи в облака. Екипът ни ще ви помогне да използвате възможностите на публичните облачни услуги за създаване и прилагане при необходимост на планове за възстановяване при бедствия или при необходимост от дългосрочно съхранение.

 • Ефективността ще се увеличи

  С нашите автоматизирани решения архивирането и възстановяването ще става по-лесно, по-бързо, по-ефективно и няма да изисква армия, която да поддържа ръчно процесите и машините, за да отговорите на SLA, налагани от бизнеса.

РЕШЕНИЯТА ЗА АРХИВ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДАННИ

ВКЛЮЧВАТ
 • Дейта център

  Цялостна защита на информацията от физически сървъри, виртуални машини, контейнери, облачни приложения до работни станции и преносими компютри

 • Непрекъснатост на бизнес процесите

  При настъпване на критично събитие, организацията няма право на грешка.

 • Защита от външни влияния

  Защита на архивните данни от изтриване, промяна и криптиране чрез вътрешна и външна намеса.

 • Защита на данни в облака

  Когато бизнеса ви е в облака, ще осигурим проверени и надеждни решения за архив на платформи, приложения, услуги и данни.

 • Управление и регулация

  Прилагаме процедури и процеси, които отговарят на регулационните изисквания за работа с чувствителна информация и стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

 • Специализирани услуги

  Предлагаме широка гама от услуги за организации, които нямат възможност сами да се справят с процесите за създаване, управление и защита на архиви.

За решенията за архивиране и възстановяване на данни

CNSYS е предпочитан партньор на световните лидери в бранша

HP

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.