Поддръжка на софтуер

Като част от услугата поддръжка на софтуер CNSYS разработва уникална програма за всеки клиент въз основа на неговите нужди. Независимо дали въвеждате персонализирано решение от CNSYS или се нуждаете от поддръжка за софтуерна система на трета страна, ние сме тук, за да ви помогнем. Нашите експерти по поддръжка са професионалисти в решаването на проблеми с широкомащабни автоматизирани софтуерните системи в срок и в рамките на бюджета.

Пълна поддръжка на различни нива SLA

Специалистите по поддръжка на CNSYS могат да предоставят правилни и насочващи указания за потребителите и/или администраторите на системата, както и сами да разрешат проблеми с изходния код и да оптимизират функционалността на вашата система, за да подобрят производителността й.

 • Денонощна поддръжка 24/7/365

  Услугите за поддръжка на CNSYS са предназначени да отговорят дори на най-строгите нужди на нашите клиенти. Какъвто и да е вашият график, ние ще бъдем там за вас.

 • Проактивен и постоянен мониторинг

  Ние вярваме, че проактивното наблюдение е ключът към предоставянето на непрекъснати бизнес услуги. Специалистите на CNSYS, чрез използване на най-съвременни средства, ще диагностицират и решат възникналите проблеми с вашето приложение.

 • Одити и актуализации на сигурността

  Уязвимата система е една от основните заплахи за всеки бизнес. Инженерите на CNSYS могат да одитират вашата система, за да идентифицират и отстранят потенциални недостатъци, преди да станат проблеми.

0+

години опит

0+

софтуерни инженери

0%

работещи решения

0x 7 x 365

Поддръжка

0офиса

в България
Услуги

Поддръжката на софтуер включва

 • Оценка

  Започваме всеки процес на поддръжка, като извършваме пълна оценка на вашето приложение, за да направим обосновани предположения за потенциални проблеми. След това намираме решения за сигурното им предотвратяване.

 • Планиране

  След това експертите на CNSYS създават подробен план за проследяване на грешките в производителността на вашето приложение, като дават приоритет на целите за подобрение и отговарят на вашия график и бюджет.

 • Изпълнение

  Разбираме, че връщането на проекта ви в релси е жизненоважно за вашия бизнес успех. Ето защо специалистите по поддръжка на CNSYS са обучени да работят възможно най-бързо.

 • Тестване

  Винаги осугуряваме тестова среда, където поддържания софтуер преминава тестове от специализиран екип, за да се гарантира надеждността и качеството на продукта.

 • Внедряване

  Разбираме, че връщането на проекта ви в релси е жизненоважно за вашия бизнес успех. Ето защо специалистите по поддръжка на CNSYS са обучени да работят възможно най-бързо, а отстранените проблеми се внедряват навреме и с минимален риск.

 • Постоянен процес

  Нашата цел е вашата система да изпълнява своето предназначение по най-добрия начин. След като открием причините за проблемите ви, ние бързо се насочваме към техното отстраняване и последващо предотвратяване. След това се съсредоточаваме върху подобряване и оптимизиране на функционалностите.

Някои от нашите клиенти

УСПЕШНО ВНЕДРЕНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ

В CNSYS сме разработили и внедрили софтуерни решения в редица държавни институции и корпоративни клиенти.

logo

Национална здравноосигурителна каса

Агенция по вписванията

Администрация на Министерски съвет

Администрация на Министерски съвет

mvr-gerb

Министерство на вътрешните работи

channels4_profile

Йеттел

Защо да изберете CNSYS

Няколко преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Ние разбираме вашия бизнес

  Ние знаем доколко стабилността на дадено софтуерно решение влияе върху вашия бизнес. Нашата цел е винаги да направим вашия софтуер възможно най-надежден, така че в крайна сметка единственото нещо, от което ще се нуждаете, е добавяне на нови функции.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Бързи и ефективни отговори

  Благодарение на нашия глобален бизнес модел и висококвалифициран персонал, ние сме тук, за да поддържаме вашия бизнес всеки ден и по всяко време. Винаги можете да разчитате на нашия бърз и ефективен отговор на какъвто и да е проблем.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Установени и доказани процедури

  CNSYS използва установена, ефективна процедура за докладване и реагиране на проблеми на клиентите. Ние имаме стриктни процеси за определяне на приоритети и разрешаване въз основа на нашето споразумение за ниво на обслужване.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.