Надграждане и модернизация

Както техниката остарява и се налага да бъде обновявана, така и софтуерът има нужда от постоянно развитие, за да посрещне нарастващите нужди на потребителите по адекватен и гарантиращ сигурността начин.

Независимо дали става въпрос за създаван във фирмата софтуер или софтуерно решение на трета страна, CNSYS има дългогодишен опит в надграждането и актуализацията на софтуера съобразно съвременните изисквания.

Защо се налага надграждането на софтуер?

Въпреки че съществуващите системи във вашата организация вероятно са ви служили добре през годините, много вероятно с течение на времето те са започнали да отговарят все по-малко на нарастващите изисквания на бизнеса. Софтуерът, който трябва да подпомага бизнес процесите в организацията, започва да ги спира.

Тук сме изброили само част от причините, които водят до решението за надграждане и модернизация на софтуера, като нашите анализатори имат нужните знания и опит да консултират различните възможности за връщане на софтуерните системи във вашата организация на нужното ниво.

 • Липса на гъвкавост

  Въпреки че старата ви система е отговаряла напълно на нуждите на вашата организация, когато е била инсталирана за първи път, с течение на времето нуждите и целите са се развили. Старият софтуер рядко се изгражда с достатъчно гъвкавост и конфигурируемост, за да бъде в крак с променящите се нужди – поне не без големи инвестиции и много труд.

 • Пропуски в сигурността

  Нуждата от запазване сигурността на данните се развива постоянно и мерките за съответствие към дадени изисквания се увеличават, старите системи носят все по-голям риск – стават все по-уязвими от изтичане на данни и нарушаване на сигурността.

 • Несъвместимост

  Много по-стари софтуерни системи са изградени върху технология, която вече не се използва широко – и от разработчици, които вече не работят в организацията. Често се случва, когато се налага да интегрирате своите стари системи с по-нови компоненти и системи, старата технология да е несъвместима с новата. Заобиколните решения, необходими за постигане на желаните цели, обикновено не са много ефективни или устойчиви.

 • Разходи за поддръжка

  С течение на времето старите софтуерни системи изискват значителна поддръжка, само за да продължат да работят. В определен момент разходите (както в пари, така и във време) за поддържане на старата система започват да надвишават разходите за надграждане в значителна степен.

 • Недоволство на клиенти и служители

  Когато старите системи забавят вътрешните процеси, потребителите започват да виждат закъснения – и може би дори грешки в изпълнението и комуникацията. Резултатът е намалено доверие и негативни последици за вашия бизнес. В същото време, когато служителите отделят значително време за работа със софтуера за изпълнение на рутинни задачи, те имат по-малко време и енергия за „реалната“ си работа и е по-малко вероятно да бъдат удовлетворени от нея.

0+

години опит

0+

софтуерни инженери

0%

работещи решения

0х 7 х 365

Поддръжка

0офиса

в България
Услуги

Надграждане на софтуер

 • Еволюционен подход

  При надграждането на софтуер винаги следваме идеите за развитие, оптимизация и усъвършенстване на системите, така че тяхната полезност за организацията да бъде повишена в максимален размер.

 • Запазване на данни и логика

  Задължително запазваме всички данни, и когато е необходимо логиката на надгражданата система, така че да няма загуби при реализацията на проекта.

 • Съвременни технологии

  Използваме съвременни и актуални за момента технологии, чието качество и приложимост предварително сме изследвали.

 • Елегантен, интуитивен потребителски интерфейс

  Нашите дизайнери правят всичко възможно за постигане на максимално интуитивен и удобен за потребителите програмен интерфейс.

 • Системна интеграция

  Осигуряваме възможности за интеграция с вътрешни и външни системи по начин, отговарящ на добрите практики към момента на реализация.

 • Консолидация на операциите

  Стараем се да постигнем в максимална степен консолидиране на процесите при надграждане на софтуера.

Някои от нашите клиенти

УСПЕШНО ВНЕДРЕНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ

В CNSYS сме разработили и внедрили софтуерни решения в редица държавни институции и корпоративни клиенти.

logo

Национална здравноосигурителна каса

Агенция по вписванията

Администрация на Министерски съвет

Администрация на Министерски съвет

mvr-gerb

Министерство на вътрешните работи

channels4_profile

Йеттел

Защо да изберете CNSYS

Няколко преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Ние разбираме вашия бизнес

  Ние знаем доколко стабилността на дадено софтуерно решение влияе върху вашия бизнес. Нашата цел е винаги да направим вашия софтуер възможно най-надежден, така че в крайна сметка единственото нещо, от което ще се нуждаете, е добавяне на нови функции.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Бързи и ефективни отговори

  Благодарение на нашия глобален бизнес модел и висококвалифициран персонал, ние сме тук, за да поддържаме вашия бизнес всеки ден и по всяко време. Винаги можете да разчитате на нашия бърз и ефективен отговор на какъвто и да е проблем.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Установени и доказани процедури

  CNSYS използва установена, ефективна процедура за докладване и реагиране на проблеми на клиентите. Ние имаме стриктни процеси за определяне на приоритети и разрешаване въз основа на нашето споразумение за ниво на обслужване.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.