Разработка на софтуер

CNSYS има дългогодишен опит в разработката на приложен софтуер за държавната администрация и големи корпоративни клиенти. Компанията предлага професионални услуги за бизнес анализ, проектиране, разработване, тестване, внедряване и поддръжка на интегрирани информационни системи и софтуерни решения от висок корпоративен клас.

Екипът за разработка на софтуер е съставен от високо квалифицирани специалисти, натрупали значителен опит и ноу-хау за създаване на комплексни решения, изградени върху най-съвременни платформи и инструменти за разработка – .NET Core, Java, PHP, ReactUI, CSS и други. За разработката се използват технологични платформи на водещи производители като Oracle, Microsoft и такива с отворен код.

Основна цел на компанията при изпълнение на софтуерните проекти е чрез използване на най-прогресивните световни ИТ тенденции и технологии, да решаваме задачи за максимално оползотворяване на ИТ ресурсите и оптимизация на разходите на организациите, които са ни се доверили.

 • Комплексен подход към създаването на софтуер

  Благодарение на експертите в областта на бизнес анализ, проектиране, разработване и тестване на софтуер, с които CNSYS разполага, компанията може да предложи най-доброто решение за вашите корпоративни нужди във всеки аспект на бизнеса.

 • Съвременни платформи и инструменти за разработка

  Благодарение на партньорството със световните лидери в областта и дългогодишната работа по различни широкомащабни проекти в България, нашите специалисти имат натрупан значителен опит и ноу-хау за работа с актуални платформи и инструменти за разработка – .NET Core, Java, PHP, ReactUI, CSS, ORACLE, и други.

 • Най-добри световни практики при управление на софтуерните проекти

  Следваме доказани световни методологии за управление на софтуерните проекти – RUP и Agile методологии.

 • Пълна собственост

  Клиентите на CNSYS притежават 100% от създадения за тях софтуер, и не са обвързани с абонаменти или такси. Надграждането на софтуера също не е проблем, тъй като клиентите имат пълен контрол.

   

0+

години опит

0+

софтуерни инженери

0%

работещи решения

0х 7 х 365

Поддръжка

0офиса

в България
Услуги

Когато изберете CNSYS за създаване на вашата софтуерна система получавате

 • Бизнес анализ

  Бизнес анализът е ключов елемент от разработката на софтуер. Правилното му провеждане гарантира стабилна основа за бъдещата система и е гаранция за успешното финализиране на проекта.

 • Системно проектиране

  Експертите на CNSYS имат опит с проектиране на системи от национален мащаб, използвани от десетки хиляди потребители, при отказоустойчивост 99,5% годишно.

 • Разработка

  Разработваният приложен софтуер е създаден с основна цел облекчаване и оптимизиране ресурсите на организациите при постигане на по-добри резултати.

 • Тестване

  Всеки създаден в компанията софтуер преминава тестове от специализиран екип, за да се гарантира надеждността и качеството на продукта.

 • Внедряване

  Внедряването на разработения софтуер се планира и осъществява по начин, гарантиращ непрекъсваемостта на работата в организациите, за които е създаден.

 • Поддръжка

  CNSYS осигурява поддръжка на разработения от фирмата софтуер 24/7, 365 дни годишно. Нашите експерти са на разположение на националния телефон за поддръжка във всеки един момент.

Някои от нашите клиенти

УСПЕШНО ВНЕДРЕНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ

В CNSYS сме разработили и внедрили софтуерни решения в редица държавни институции и корпоративни клиенти.

logo

Национална здравноосигурителна каса

Агенция по вписванията

Администрация на Министерски съвет

Администрация на Министерски съвет

mvr-gerb

Министерство на вътрешните работи

channels4_profile

Йеттел

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.