Услуги за тестване на софтуер и осигуряване на качеството

Качеството е основата на нашата услуга

С повече от 20 години в софтуерния бизнес, компанията е помогнала редица клиенти да използват софтуерни продукти на пазара с гарантирано качество. Нашите експерти са обучени по световните стандарти и прилагат най-добрите практики в областта, защото носят отговорността, че CNSYS означава качество. Продуктите, които създаваме за клиентите си, са истинското отражение на нашата култура, нашите страхотни екипи, които се грижат за резултата, и ефективни партньорства, които изграждаме с всеки клиент.

Нашите услуги

CNSYS извършва независими QA услуги за приложения и решения на трети страни. От функционалност до сигурност, ние ги осигуряваме. Със CNSYS като доставчик на QA услуги можете да сте спокойни и да се съсредоточите върху бизнеса си.

 • Тестване на функционалността

  Тестването на функционалност от CNSYS е проектирано така, че вашето приложение да работи безотказно. Каквато и да е вашата цел, ние ще разберем как да я постигнем.

 • Тестване на ползваемостта

  CNSYS мисли за вашите потребители и как точно те ще взаимодействат с вашето приложение. Нашият изчерпателен анализ идентифицира потенциални грешки, объркващ дизайн и недостатъци в работата.

 • Тестване на сигурността

  В QA екипа на CNSYS  има експерти по сигурността. Ще извършим цялостна оценка, за да идентифицираме уязвимости на системата, ще предоставим критични препоръки и ще подобрим драстично сигурността на вашето приложение.

 • Тестване на производителността

  Може ли вашето приложение да се справи с натоварването при мащабиране? Експертите на CNSYS ще тестват колко мащабируемо е приложението ви и ще определят какво го забавя. Ще предоставим и изчерпателен отчет, който да ви помогне да вземете най-добрите решения за вашия бизнес.

 • Тестване на съвместимост

  Нашите специалисти по QA ще тестват пълната съвместимост на вашето приложение с различни браузъри, бази данни, хардуер, сървърна инфраструктура, дисплеи с различна резолюция и устройства.

0+

години опит

0+

софтуерни инженери

0%

работещи решения

0x 7 x 365

Поддръжка

0офиса

в България
Услуги

Защо да ни се доверите за тестване на софтуерни системи

 • Дългогодишен разнообразен опит

  Нашият екип има разнообразен опит в сферата на автоматизираните и личните тестове на софтуер, като нашите клиенти са от различни индустрии. Какъвто и да е проблемът, ние можем да го разрешим ефективно.

 • Експертиза

  Всички експерти на CNSYS са преминали специално обучение за тестване качеството на софтуерните продукти и системи. Използвайки нашите QA услуги, вие си спестявате време и ресурси, за да се фокусирате върху основния си бизнес.

 • Разработка на приложен софтуер

  Разработваният приложен софтуер е създаден с основна цел облекчаване и оптимизиране ресурсите на организациите при постигане на по-добри резултати.

Някои от нашите клиенти

УСПЕШНО ВНЕДРЕНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ

В CNSYS сме разработили и внедрили софтуерни решения в редица държавни институции и корпоративни клиенти.

logo

Национална здравноосигурителна каса

Агенция по вписванията

Администрация на Министерски съвет

Администрация на Министерски съвет

mvr-gerb

Министерство на вътрешните работи

channels4_profile

Йеттел

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.