Бизнес анализ

Преди да напишем и един ред код, нашите опитни бизнес анализатори работят с Вашия екип за постигане на точно и подробно описание на работните процеси, структурата и специфичните особености на организацията, в която ще се внедрява разработвания приложен софтуер. Целта ни е да бъде постигнато съгласие между Възложителя, крайните потребители и разработчиците по отношение на изискванията към приложните модули на системата.  Където е приложимо се изграждат прототипи на крайния продукт. По този начин можем да започнем разработката на софтуер с увереността, че и двете страни сме наясно с предстоящите задачи, отговорности и цели.

Качественият бизнес анализ осигурява основата за максимално доброто реализиране на софтуерния проект, така че Вашите интереси да бъдат гарантирани и защитени в най-висока степен.

Системно проектиране

При проектирането, на базата на документираните от бизнес анализа изисквания, се определя дизайна на софтуерната система и се оформя модела на системната архитектура. Проектира се модела на базата данни, бизнес процесите, потребителския интерфейс.  Разработва се техническа спецификация на необходимите софтуерни и хардуерни ресурси, върху която ще работи системата.

 • Експерти с дългогодишен опит и множество реализирани проекти

  Екипът от бизнес анализатори на CNSYS се състои от сертифицирани експерти с дългогодишен опит в областта, работили по някои от най-мащабните софтуерни проекти в страната.

 • Най-добрите световни практики за бизнес анализ

  Работата в CNSYS се базира на Business Analysis Body of Knowledge (BABOK) методиката, която отразява всички световно приети практики в тази сфера. Използваме приложимите за конкретните нужди на анализа инструменти, като по този начин постигаме точното и подробно описание на работните процеси, структурата и специфичните особености на организацията, в която ще се внедрява разработваният по проекта приложен софтуер.

 • Гъвкав подход

  Нашите специалисти прилагат гъвкав итеративен подход при реализиране на проекти в държавната администрация, мултинационални корпорации и малкия бизнес.

  Без значение дали ще изграждаме нова система или ще надграждаме съществуваща такава, професионалистите на CNSYS притежават опита и уменията да анализират бизнес процесите, да предложат оптимизация и да проектират информационна система, която да отговаря в максимална степен на нуждите на клиента.

0+

години опит

0+

софтуерни инженери

0%

работещи решения

0х 7 х 365

Съпорт и поддръжка

0офиса

в България
Услуги

Бизнес анализът и системното проектиране осигуряват

 • Правилно адресиране на нуждите на клиента

  Качественият бизнес анализ е ключов елемент от разработката на софтуер. Правилното му провеждане гарантира стабилна основа за разработвания софтуер и е основополагащо за успешното финализиране на проекта.

 • Идентифициране на user roles и use cases

  Работим с екипа на клиента, за да разберем какво точно трябва да постигне вашият нов софтуер, кой ще го използва и как тези потребители могат да взаимодействат най-добре със системата. Детайлно проучваме всички съответни материали и документи, свързани с проекта.

 • Анализ на подобни софтуерни решения

  Въпреки че всяко софтуерно решение на CNSYS се изгражда с оглед на уникалните нужди на отделния клиент, ние имаме познанието относно кои стратегии са работили добре за подобни клиенти със сходни цели – и, също толкова важно, кои не са работили.

 • Намиране на оптимален подход за конкретния проект

  Експертите на CNSYS имат опит с проектиране на системи от национален мащаб, използвани от десетки хиляди потребители, при отказоустойчивост 99,5% годишно.

 • Създаване на прототипи

  Използваме цялата събрана информация, за да създадем визуализация, която започва да оживява софтуерното решение и реалния потребителски опит за вашия екип.

 • План за действие

  Следваме предварително съгласуван план за действие, който показва на клиентите какво планираме да постигнем на всеки етап от проекта.

Някои от нашите клиенти

УСПЕШНО ВНЕДРЕНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ

В CNSYS сме разработили и внедрили софтуерни решения в редица държавни институции и корпоративни клиенти.

logo

Национална здравноосигурителна каса

Агенция по вписванията

Администрация на Министерски съвет

Администрация на Министерски съвет

mvr-gerb

Министерство на вътрешните работи

channels4_profile

Йеттел

Защо да изберете CNSYS

6 преимущества на нашата компания
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  ИТ технологии на едно гише

  CNSYS e системен интегратор, който може да поеме отговорност за всички аспекти на ИТ средата ви, включително хардуер, мрежи, софтуерни системи, както и управление, защита и поддръжка.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Директно партньорство с най-добрите

  От 1998 CNSYS е директен партньор и оторизиран сервиз на водещите световни производители на ИТ технологии и софтуер с най-високи нива на специализация и сертификати.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Дългогодишен доказан опит

  За 25 години успешна работа на Българския пазар сме натрупали богат опит в доставката и адаптацията на широк спектър от технологии и софтуерни приложения.

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Съпричастност към вашите проблеми

  Нашият екип е доверен ИТ консултант и интегратор на повече от 1000 различни организации в България и познава ИТ проблемите на всеки бизнес, независимо колко голям е той!
  Затова можем да предоставим бърз и компетентен отговор на всяко ваше запитване.

 • customer-service-24-cnsys

  Надеждна поддръжка и сервиз

  Съпортната ни организация е сертифицирана по стандарта ISO 20000-1 за управление на услугите и е една от най-големите в България. Можете на разчитате на техническо обслужване и консултации 24х7, предоставяни от компетентни сервизни специалисти с доказан опит в цялата страна.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  Гаранция за качество

  Използваме система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт ISO 9001, която подлежи на ежегодна проверка и развитие от външна акредитирана организация. Всички дейности, свързани с обработка на информация, са под контрол и управление на процедури, сертифицирани по стандарта за информационна сигурност ISO 27001.

Винаги можем да изберем най-подходящата глобална технология за вашите специфични локални нужди.